[Jurati de Festival] Mihai Gongu: Suntem cu totii povestitori de meserie. Si cum spui povestea conteaza la fel de mult ca povestea in sine

[Jurati de Festival] Mihai Gongu: Suntem cu totii povestitori de meserie. Si cum spui povestea conteaza la fel de mult ca povestea in sine

Dupa ce am vorbit cu cativa oameni din agentii despre festivaluri si motivele de a participa, am vrut sa aflam si parerea unor jurati despre trendurile pe care le-au observat anul acesta in competitii, despre cum se contruieste un case study misto si cat de mult investesc clientii in ele.

Sunt festivaluri cu mai mult animatie in the jury room si altele cu mai multa animatie la petrecerile de dupa, ne-a spus Mihai Gongu (Creative Director, GMP Advertising). In schimb, toate festivalurile pentru care a fost jurat au fost o experienta de dezvoltare personala:

Inveti sa argumentezi mai bine, sa cantaresti mai bine lucrurile, inveti sa-ti asumi responsabilitatea unor decizii cu miza mare. Si cel mai important lucru e ca inveti sa asculti mai bine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related