Si-am plecat sa colindam

Si-am plecat sa colindam

Serbarile de la gradinita erau cele mai tari. Venea Mosu', aveam brad, ne imbracam frumos, veneau parintii, spuneam poezii, cantam si dansam pentru ei. Ne luam foarte in serios sarcina de repeta acasa colindele pana la raguseala, ca acolo sa dam ce-i mai bun din noi.

Daca te uiti pe casetele video de-atunci, insa, toti parem sa ne "recitam" colindul cu cea mai sincera plictiseala din lume. Ni se plimba ochii in podea si-n tavan, ne mai aranjam gulerasele, ne uitam ba la mos, ba la sacul cu cadouri, ne spionam intre noi etc. Din inertie, mergea si colindul pe fundal; muschii fetei si corzile vocale colaborau fara voia lor.

Dar acum, ne-am facut curaj sa cantam  pe sticla"Mos Craciun cu plete dalbe" si-o sa punem suflet, nene.

 "Cel mai mare colind" este o campanie de sarbatori lansata de ING si realizata de CAP, in sprijinul Fundatiei Copii in Dificultate. In perioada 1-10 decembrie, fiecare clip incarcat pe platforma ING inseamna o pereche de ghetute pentru copiii beneficiari ai fundatiei sus-numite.

Ati inteles bine. Trebuie sa performati poate cel mai cunoscut colind romanesc, "Mos Craciun cu plete dalbe" pe unul dintre negativele de pe platforma (unul pentru fete, unul pentru baieti).

La final, nu mai e nicio treaba daca nu-ti provoci si prietenii. Si poate atasezi o amenintare de tip chain letter, dar personalizata (Mama, nu mai port fular toata iarna; Tata, de aici inainte, te sun numai de la volan fara handsfree) + un deadline.


Uitati-ne si pe noi in toata gloria noastra.


Pana acum, au mai colindat si Liana Stanciu, Dana Rogoz, Magdalena Cichirdan (concurenta Vocea Romaniei) si interpreta de muzica populara Laura Laurentiu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related