Corina Vintan (CEO, Links Associates) despre specificul companiilor de consultanta in Public Affairs, colaborarea cu Edelman si tendintele in lobby-ul de la Bruxelles

Corina Vintan (CEO, Links Associates) despre specificul companiilor de consultanta in Public Affairs, colaborarea cu Edelman si tendintele in lobby-ul de la Bruxelles

Mi-a povestit zilele trecute colega mea, minunata Iulia Bacanu, o intamplare din scoala generala. Se facea ca in timpul orei de Geografie, profa asculta la tabla din lectia trecuta: exploratorii secolelor trecute si expeditiile din jurul lumii. Si se face ca in fata clasei a iesit o fata cumintica, mai timida, foarte la locul ei. Intrebata cine a inconjurat lumea pentru prima data si cum, a raspuns pe un ton mai fastacit: Cristofor Columb cu avionul. Inainte sa Google, ocolul Pamantului l-a facut Magellan intr-o corabie, sau mai multe.

Ideea? E o mare calitate sa recunosti cand nu stii ceva. Maaare. Si am avut ocazia sa ne-o demonstram: am vorbit mai scolareste despre cum se invart rotitele pe partea de lobby si, mai general, despre Public Affairs cu Corina Vintan (Managing Partner, Links Associates).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

dan anicescu
acum 9 ani
Din cate stiu eu, noi nu avem o lege a lobby-ului ( din nefericire). Orice discutie se poate lasa cu o vizita a DNA-ului. Mi-aduc aminte de nefericitul de Severin care a fost unul din polii unei actiuni ( trucata, e adevarat) care avea ca final o schimbare. Nu stiu sigur dar, cred ca nici in Europa ideea de lobby nu prea este acceptata. Din motivul acesta. Obama conduce cea mai influenta natiune a lumii si nu domnul Francois Hollande. Ca la americani se poate discuta fara sa te caute FBI-ul acasa.


Branded


Related