Headvertising n-are departament de AV. Corina Catrinoiu ne spune cine pune umarul la impreunat si impacat ganditori cu producatori

Headvertising n-are departament de AV. Corina Catrinoiu ne spune cine pune umarul la impreunat si impacat ganditori cu producatori

Stai bine cu teoria. Concept, mecanism, scenariu. Bifat, bifat, bifat. Te-ai inteles cu clientul, traiesti in Paradis. Pana te apuca nervii. Urmeaza etapa de productie si, macar pentru o milisecunda, simti cum pamantul iti fuge de sub picioare. Am vorbit cu mai multe agentii despre parcursul proiectelor publicitare din momentul in care trebuie sa casatoresti oamenii de idei cu oamenii de actiune.

Cum va spuneam direct din titlu, in Head nu exista departament de AV. Dar personajele cel mai adesea implicate in intermedierea conceptelor spre lumea materiala sunt Corina Catrinoiu (Project Management Director) si Serban Alexandrescu (Creative Director/Managing Partner).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related