Ce a fost mai frumos in publicitate in 2014. Costin Radu face un cantecel: Proiectele lucrate de The Geeks pentru OLX

Ce a fost mai frumos in publicitate in 2014. Costin Radu face un cantecel: Proiectele lucrate de The Geeks pentru OLX

La final de an, tragem si noi linie si adunam, alaturi de directorii de creatie din Romania, plus cu plus cu plus din publicitatea de la noi, dar si de pe alte hotare. Ne da o lista cu reclame si campanii, numai buna de pus sub bradul imaginar.

Costin Radu (Managing Partner, The Geeks) povesteste despre cea mai grea si frumoasa campanie la care a lucrat si momentele dificile prin care a trecut.

Pentru mine, cel mai fain proiect la care am lucrat anul asta a fost OLX. De fapt, nu e doar un proiect, ci au fost mai multe. Proiectele lucrate de The Geeks pentru OLX (rima e intentionata!) sunt si proiectele care mi-au adus si cele mai mari satisfactii profesionale din 2014. Asta pentru ca am trecut prin incercari foarte grele, am lucrat cu un client care te provoaca la fiecare brief si am atins rezultatele pe care ni le-am propus.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related