Meandrele productiei AV de la Centrade Saatchi & Saatchi, coordonate de Monica Garbur

Meandrele productiei AV de la Centrade Saatchi & Saatchi, coordonate de Monica Garbur

Stai bine cu teoria. Concept, mecanism, scenariu. Bifat, bifat, bifat. Te-ai inteles cu clientul, traiesti in Paradis. Pana te apuca nervii. Urmeaza etapa de productie si, macar pentru o milisecunda, simti cum pamantul iti fuge de sub picioare. Am vorbit cu mai multe agentii despre parcursul proiectelor publicitare din momentul in care trebuie sa casatoresti oamenii de idei cu oamenii de actiune.

Monica Garbur (AV Production Manager) este cea care tine fraiele productiei AV la Centrade Saatchi & Saatchi. Ea ne-a povestit despre ce a insemnat 2014 pentru agentie la capitolul colaborari cu casele de productie si regizori locali si internationali. Interesul celor din urma pentru implicarea in productiile romanesti a crescut in ultima perioada, ne-a spus Monica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related