Bilant 2014. Vlad Lazar, despre animalute de plus chinuite din iubire

Bilant 2014. Vlad Lazar, despre animalute de plus chinuite din iubire

Avem de toate in topul celor mai frumoase lucruri din publicitate si uite ca, da, unele sunt si din Romania: haine bune distruse de pene si vopsea colorata, Stefani cei Mari.

Vlad Lazar (Director de Creatie, Graffiti BBDO) face pentru IQads lista cu lucruri bune care s-au intamplat in publicitate in 2014.

Ocolesc putin misiunea dificila de a alege intre clientii actuali si ma laud, in numele agentiei, cu o campanie pentru un fost client.

In primavara lui 2014 am avut placerea sa stricam un rand de haine bune filmand prin pene si vopsea colorata ultimele doua spoturi din platforma Volksbank - Bucurii Simple. O echipa de oameni talentati si inspirati (atat din partea agentiei cat si din partea clientului) au construit in ultimii ani unul dintre cele mai spectaculoase branduri din Romania, iar anul asta am avut si eu norocul sa pun umarul la filmarea ultimul episod: "Bucurii care ne transforma".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related