Vine, vine Mos Craciun

Vine, vine Mos Craciun

Traficul e ingrozitor, mall-uri sunt pline de cateva saptamani, s-au aprins beculetele pe strazi si la balcoanele blocurilor, si timid au inceput sa apara Mos Craciuni si colindatori prin oras. Se apropie Craciunul, cu parti bune si mai putin bune. Ca sa aveti ocupatie in timp ce visati la cozonacii bunicii sau la salata de boeuf a mamei, am facut o selectie a Mos Craciunilor de anul acesta, asa cum i-au ales brandurile de la noi.

Rotofei sau musculos si gata sa care de unul singur sacul cu cadouri, cu spirit de aventura, meloman, prieten cu tehnologia sau cu licorile bahice, sigur se gaseste un Mos Craciun pe placul vostru. Pe mine m-a cucerit Mosul de la eMAG, desi l-am dezamagit un pic dupa ce a scotocit prin pozele mele de pe Facebook si a gasit una cu alcool. Putin alcool doar. Dar m-a iertat si mi-a promis un cadou. Impresia generala pe care i-am lasat-o a fost una buna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related