Va rugam sa nu mototoliti iepurasii

Va rugam sa nu mototoliti iepurasii

Servetelele super moi si pufoase sunt obligatorii cand mai ca iti dai duhul stranutand si suflandu-ti de zor caile nazale. Pentru ca, altfel, conturul narilor tale o sa inceapa incet-incet sa se inroseasca. Apoi, sa se pietrifice. Dupa aia, sa doara. Si, in final, sa naparleasca. Intreg procesul e exceptional de neplacut.

Dar despre raceli, stranuturi si alte dureri iernatice am mai vorbit noi nu demult. Si iata cum s-a mai ivit un spot pe care nu l-am fi trecut cu vederea, realizat de Propaganda.

Printre responsabili se numara Vlad Tomei (Copywriter) si Alex Macsoda (Art Director). In spotlight se afla brandul Mototol, aparut pe piata in august 2014 si detinut de producatorul roman de hartie Rom Paper.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related