Bilant 2014. Mircea Craciun si cum castigi un terapeut de cuplu

Bilant 2014. Mircea Craciun si cum castigi un terapeut de cuplu

Cand vine vremea sa faca lista cu lucrurile frumoase care s-au petrecut anul acesta in publicitate, Mircea Craciun (Senior Creative, Rusu+Bortun Brand Growers) se incrunta putin, cauta, cauta, cauta si iata ce gaseste de spus:

Nu stiu daca e misto, dar promotia Rombat - "Castiga un Duster" din aprilie-mai e un proiect decent. A fost o promotie la care castigai chiar daca nu doreai sa-ti schimbi bateria cu una noua.

S-ar putea sa fie o exagerare, dar am inteles ca au fost sute de oameni care s-au batut pe un brat de lemne, unul din premiile adiacente. Si sigur un cuplu din Romania a avut o viata sufleteasca mai sanatoasa psihic in urma sedintelor la psihanalist pe care le-a castigat. Sau nu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related