“Poarta amintirile in suflet, nu pe ten!”, cea mai noua campanie de PR pentru Eucerin, semnata FCB Bucharest

“Poarta amintirile in suflet, nu pe ten!”, cea mai noua campanie de PR pentru Eucerin, semnata FCB Bucharest

FCB Bucharest si Eucerin anunta o noua campanie de digital PR: “Poarta amintirile in suflet, nu pe ten!”.  Campania isi propune sa sporeasca notorietatea gamei Eucerin Even Brighter - o gama  adresata femeilor care se confrunta cu problema petelor pigmentare.

Pornind de la insight-ul medical conform caruia petele pigmentare apar pe ten ca o consecinta a expunerii la soare, dupa aparitia unor tulburari hormonale sau odata cu inaintarea in varsta, conceptul creativ al campaniei a integrat petele in sfera povestilor care se vad pe chipul femeilor, ca niste semne aparute in urma unor situatii de viata.

Astfel, startul campaniei a fost sustinut prin intermediul unui video menit sa prezinte femeilor care se confrunta cu aceasta problema cauzele aparitiei petelor pigmentare si sa informeze cu privire la solutie, gama Eucerin Even Brighter. 

 

Au urmat povestile petelor pigmentare spuse de trei KOL, Dana Rogoz, Cristina Bazavan si Simona Tache, initiativa fiind apoi preluata de cele mai cunoscute beauty bloggers din Romania, care au adus subiectul in atentia cititoarelor lor. Acestea au impartasit una alteia propria poveste a petelor pigmentare, dezvoltand discutii despre subiect.

Campania a adunat sute de povesti spuse de femei, reusind sa devina un fenomen care invita la socializare si deschidere din partea celor care, de-a lungul timpului, nu au gasit o solutie eficienta care sa le aseze amintirile in suflet, nu pe ten.

Echipa care a lucrat pentru aceasta campanie:

Din partea FCB Bucharest: Corina Coman, Group PR Manager; Ana Padurariu, Senior PR Executive; Raluca Lupu, Account Manager; Olivia Spanu, Copywriter; Loreta Isac, Art Director; Claudiu Dobrita, Creative Director.

Din partea Beiersdorf Romania: Letitia Ioana, Junior Brand Manager Eucerin

Cu sprijinul si colaborarea Animotion si MEC.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related