Spune-mi ce diete ai tinut ca sa-ti spun cine esti

Spune-mi ce diete ai tinut ca sa-ti spun cine esti

Dupa sarbatori, cand totul e lapte si miere (si cozonac, salata de boeuf, sarmalute, fripturi si alte nebunii), vine perioada aia mai putin placuta, cu liste si planuri pentru noul an. Dupa atatea mese in familie si vizite la prieteni, se cere o pauza de la mancare, pentru regasirea siluetei de altadata. Probabil de asta, de cativa ani, in topul listei cu New Years Resolution se afla slabitul. In cinstea acestor New Years Resolutions de peste tot, am decis sa incepem anul cu o selectie de reclame de slabit de pe vremuri, si de acum.

Dietele cele mai populare de la noi, cea cu supa de varza, disociata, in functie de grupa de sange, mediteraneana, Atkins sau Dukan au fost distribuite de-a lungul timpului prin viu grai la coltul blocului sau in pauza de masa la birou. Alimentatia sanatoasa si miscarea nu prea au fost vazute vreodata ca solutii, de aceea femeile au tot cautat drumul cel mai scurt catre silueta mult visata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related