Bucate care te-arunci in ele definitiv

Bucate care te-arunci in ele definitiv

[UPDATE] Postarea a fost stearsa de pe pagina de Facebook La Placinte.

Era o seara normala in Mansarda IQads. Telefoane sunau, taste rasunau, voci zumzaiau. Armonie. Dintr-o data, jbam! nimic n-a mai fost la fel. Ne-a haituit din online un vizual sa ne smulga neuronii, unul cate unul. Pret de-o secunda, am vazut cu ochii mei sursa monstruozitatii: pagina de Facebook a unei placintarii bucurestene. 

Nici vorba de scapare, ne-a supt intr-o lume paralela. Plansete, furie, injuraturi, frustrari. Teroare in forma cea mai pura: Cum iesim? Facand uz de superputerile rasei umane, Ratiune si Bun Simt.

Domnilor Placintari, dumneavoastra ati vrut sa ne teleportati intr-un wallpaper generic de Windows? Ce-o sa se aleaga de noi, sarmanii, aruncati intr-un lan de grau sub cer de un fals albastru, fara urma de civilizatie?

Sa ne taram prin el pana o dam in halucinatii: ciorbe de fasole in paine care stampilate printre cereale? In care sa ne aruncam de atata disperare.

N-am fi primii. La suprafata pluteste un manunchi de fire lungi de par, negre ca abanosul, si niste chiloti de inot.

N.B. 1) Acest ad facut pentru La Placinte, speram, in-house, si-a gasit calea catre noi prin Ionut Maxim.
2) Titlul contine o greseala intentionata.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related