Hopa, tocmai ti-a fost hackuita fata

Hopa, tocmai ti-a fost hackuita fata

Nu chiar, nu inca, Doamne fereste si pazeste. In schimb, daca te lasi pus in centrul unei instalatii care imbina projection mapping-ul cu face tracking-ul, cam asta ar urma.

Cu alte cuvinte, chipul n-o sa-ti mai apartina, o sa fie intors, distorsionat, machiat, pictat, texturizat de catre altii. In timp real. Rezulta un fel de real time projection mapping. Dar de ce ne invartim noi in terminologii, cand am putea sa facem ochii mari mai jos:

Proiectul se numeste Omote si a fost dezvoltat de echipa de designeri 3D si artisti vizuali, creatori fiind 2 japonezi - Nobumichi Asai (artist vizual) si Hiroto Kuwahara (Make-Up Artist) - si un francez stabilit in Japonia, inginerul Paul Lacroix.

In prima instanta, instalatia lor a intrat pe frecventa online-ului in urma cu cateva luni, la aparitia clipului de mai jos. In care observam cum chipul unei domnisoare devine panza unor animatii cat se poate de precise.

 

Si daca, odata cu exclamatiile involuntare de pe buzele voastre, au inceput sa curga si niste intrebari, mai jos avem un clip din categoria cum-se-face, cu o interventie din partea regizorului tehnic si creator al proiectului, Nobumichi Asai.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related