Racnim cu totii "Ficat, Ficat!"

Racnim cu totii "Ficat, Ficat!"

La noi in birou n-am avut de-a face cu vreun coleg care si-a pierdut vocea in vremuri recente. Dar n-ar fi haios? Dincolo de necaz. Sa vorbesti la telefon pe tonalitate harjaita sau sa-ti saluti colegii dimineata, ca proaspat sosit dintr-un film horror de maxim efect. Acum chiar sper sa-si piarda cineva vocea, inclusiv eu.

Totusi, nu e indicat sa-ti fortezi vocea cand o pierzi. De asta se pare ca porcusorul albastru Antrefrig nu risca. A decis sa ceara ajutor, dupa cum aflam din urmatorul spot semnat Graffiti BBDO.

Banuim ca problema trebuie solutionata ieri; campania de pe site-ul antrefrig.ro - pornita din 17 ianuarie - apeleaza in masa, la toata lumea, la tine si la mine. Asadar, "dragii porcului":

Ca sa participe la numitul casting national, userii trebuie sa incarce pe platforma o inregistrare cu propria versiune de "Ficat, Ficat!". Facuta in prealabil, pe smartphone-ul ultra performant sau pe loc. 

Apoi, fiecare isi poate asculta in galerie "Ficat, Ficat!"-ul  integrat in spotul cu pricina. Exemplu:

Am vazut call for entries-uri postate si pe Facebook, partea de online a campaniei revenind celor de la GMP PR. Noi inca nu ne-am trimis inscrierea, mai stam sa ne incalzim vocea.

 
 
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related