Profitshare s-a lansat in Bulgaria, primul pas in strategia de extindere regionala

Profitshare s-a lansat in Bulgaria, primul pas in strategia de extindere regionala

In luna ianuarie platforma de afiliere Profitshare se lanseaza in Bulgaria, prima tara din regiune vizata pentru extindere, si anunta lansarea pana la finalul anului in Ungaria si Polonia. Prin expansiunea regionala, Profitshare isi doreste sa isi consolideze pozitia de leader de piata in Europa Centrala si de Est.

"Consideram ca Bulgaria este o piata in care comertul online se va dezvolta foarte mult in perioada imediat urmatoare. Capabilitatile noastre tehnice si experienta noastra de peste sase ani in marketing afiliat vor contribui semnificativ la aceasta crestere." a declarat Marius Pahomi (Director General al Conversion), companie care detine platforma Profitshare.

Marius Pahomi - Director General Conversion

Principalul obiectiv al Profitshare in Bulgaria este educarea pietei in directia adoptarii modelului de cost in functie de rezultatele livrate in urma promovarii online. Toate functionalitatile platformei de marketing afiliat folosite in Romania vor fi disponibile si partenerilor din Bulgaria.

Dupa lansarea in Bulgaria, echipa Profitshare se va concentra pe expansiunea platformei pe pietele mai avansate din Ungaria si Polonia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related