[Sediul de agentie] Adriana Lungu (Rusu+Bortun): In Corbeni 3 ies proiecte lucrate uneori la distanta de 2.300 km, via Skype

[Sediul de agentie] Adriana Lungu (Rusu+Bortun): In Corbeni 3 ies proiecte lucrate uneori la distanta de 2.300 km, via Skype

Intrebare: cata nevoie mai au agentiile de sedii fizice? Pai, cele mici si locale nu prea au nevoie, cele mari, de retea, n-au de ce sa nu le aiba si cele medii, ma rog, intre. Dar hai sa-i lasam pe publicitari sa se desfasoare intre ideile astea si asa vedem exact cum e treaba cu lucratul remote, efectele chimiei dintre oameni, ritualurile de agentie, brainstorming-urile online & alte si alte posibilitati.

Adriana Lungu (Director Executiv) ne impartaseste cateva din ritualurile care fac sediul Rusu+Bortun la fel de caldut precum o a doua casa - vezi dulciurile de casa care viziteaza aproape zilnic mesele din incinta agentiei sau tablourile care ii impodobesc peretii (o mostra). Si, desi, un core esential al agentiei cam trebuie strans la un loc, buchetele de colaboratori proveniti de pe alte meleaguri n-ar fi deloc sinonime cu ineficienta, ba din contra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related