Movie Quotes, doua surori si un hobby. "Popularitatea nu a fost niciodata un target. Postam numai ce ne place noua"

Movie Quotes, doua surori si un hobby. "Popularitatea nu a fost niciodata un target. Postam numai ce ne place noua"

Movie Quotes este o pagina de Facebook care a ajuns singura si fara nici un artificiu la 244.770 de like-uri si care creste, zilnic, cu 1000-2000 de like-uri. "Dar exista si zile cu maxim 500", spune autoarea ei, Simina Munteanu.

Impreuna cu sora ei geamana, a pornit Movie Quotes acum patru ani: postau cate o replica din filme, din joaca si amuzament. Asa a ramas si acum, chiar daca fiecare postare are mii de like-uri si share-uri.

Simina are 29 de ani si locuieste in Elvetia, unde s-a mutat acum 5 ani, cand prietenul si (actual sot) a fost acceptat la doctorat acolo. Vede 2-3 filme pe zi, nu se uita la televizor si nu este interesata de Oscaruri. A refuzat, pana acum, toate ofertele de cumparare si parteneriate pe care le-a primit pentru Movie Quotes. "Am crescut-o ca pe un copil. Cu rabdare. Nu ma asteptam ca o sa valoreze ceva in viitor. A inceput si a ramas un hobby", spune Simina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related