Deschideti #tricouldeadouazi la capitolul "Nuvele si poezii de cerut scuze"

Deschideti #tricouldeadouazi la capitolul "Nuvele si poezii de cerut scuze"

Mai e un pic si vine vara. Doua luni. Februarie nu se mai pune, iar pe 1 mai mergem la mare. Poate si mai repede, daca avem parte anul asta de-o canicula mai punctuala. Unde vreau sa ajung? Aici: o sa avem nevoie de tricouri, multe. Ca se face cald. Plus ca dac-o sa incepem sa ne perindam pe afara cu tovarasii de joaca, numai "pe drumuri" o sa stam. Si-asa ca o sa obosim; o sa si transpiram de atata perindat. Ce spun e ca: o s-avem nevoie de multe tricouri. De schimb.

Nu ne panicam, cineva s-a gandit la noi si ne face tricouri oficiale cu scuze creative care sa ne scuteasca si de vorbit. Cum o sa arate ele, doar de noi depinde. Avem libertatea sa alegem democratic, printr-o competitie fair & square: Tricoul de a doua zi, organizata de B52 si IQsds pe TheCreator.

Aici esti invitat sa-ti incarci opera scuze neobisnuit de inventive/ sincere / amuzante / ironice, dupa ce ai tras cel putin cate doua citiri pe brief si regulament. Mai ai timp sa inscrii modele de tricouri pana pe 16 februarie.

Intre timp, va administreaza o doza de creativitate inspirationala Iv cel Naiv, Andrei Cismaru (Bitdefender) si Cristi Florea (Kooperativa 2.0).


Scuze poetice, de Iv cel Naiv

N.V. Intr-o serie de poezioare foarte scurte si concentrate in savoare, compuse special pentur competitia noastra, Iv cel Naiv desfasoara mai multe  scenarii apologetice, cateva dintre care au drept dublu protagonist un cuplu. Avem de la el material pentru 2 modele diferite chiar: 'Tricoul de destrabalare nocturna' si apoi, cel mai important, 'Tricoul de a doua zi'.


De purtat in noaptea aia:

1. Da-mi, te rog, numarul tau
si o tigara
sa-ti spun maine ca imi pare rau
pentru aseara.

2. Mai lasa-ma sa te privesc,
ca maine-oricum n-o sa-mi mai amintesc.

3. In sear-asta o sa intarzii putin
mai beau o bere cu baietii si dup-aia vin.


De purtat a doua zi:

1. Scuze ca am intarziat aseara din nou
dar am stat sa prind primul metrou.

2. Am baut azi-noapte doar cu tine-n gand,
mi-era teama ca poti aparea oricand.

3. Circuitul scuzelor in natura.
Astazi - in starea de agregare mahmura.

4. Promit ca nu mai beau niciodata ca aseara.
Fiecare betie e unica.

5. Fiecare poezie contine un strop de betie.
Si invers.


Scuzele 'la obiect' ale lui Andrei Cismaru (Bitdefender)

N.R. Un singur om a trezit frica in blogger-ul Andrei Cismaru, versiunea de dupa o noapte de pomina in club. Iata cum si-ar arata Andrei regretele nespuse prin niste "sloganuri de tricou".

- pentru sef : Imi cer scuze ca am venit

- pentru sef : Mi-as cere scuze, dar le-am baut aseara

- pentru sef : Mi-as cere scuze, dar de ce?

- pentru sef : The dog ate my apologies


Amintiri cu Cristi Florea (Kooperativa 2.0)

N.R. Iaca cine vine cu un template de tricou SI o poveste. Cristi Florea a publicat un post extensiv pe blogul personal, in care a binevoit sa imparta cu noi o intamplare horror din viata unui prieten foarte dedicat studiilor si examenelor lui. Extrase, mai jos:

Povestea incepe anul trecut, cand impreuna cu doi prieteni am hotarat sa mergem la unul dintre noi acasa ca sa pierdem vremea [...]. Astrele au facut in asa fel incat sa ne mai intalnim cu un prieten care a doua zi avea examen la ceva, matematici complicate. Sa zicem ca-l cheama Mihail. [...] Mihail ne-a urat succes la distractie, iar noi, in loc sa-i uram succes la invatat, l-am ispitit sa vina cu noi. [...]

Matinal din fire, i-am promis ca-l trezesc eu ca sa mearga la examen, indiferent de ce-o sa se intample in seara aia. Examenul avea sa aiba loc pe la 8 dimineata [...]. Eu niciodata n-am avut probleme cu trezitul. [....]

Doar ca in acea dimineata, distractia noastra s-a prelungit pana pe la 6 si ceva dimineata (a lui Mihail s-a terminat pe la vreo 3). Aveam doua solutii: sa mai stam vreo jumatate de ora treji si apoi sa-l trezim sau sa dormim si noi vreo jumatate de ora, apoi sa-l anuntam de examen si sa ne culcam la loc. Bineinteles, eram atat de obositi incat am considerat ca-i mai benefic pentru sanatoatea noastra sa dormim in jumatatea aia de ora.

[....] Pe la 8:05 m-am trezit eu, fara ajutorul telefonului (cred ca-l oprisem in somn sau ceva de genul). [...] A urmat a doua dilema a diminetii: il trezim pe Mihail sa-i spunem ca a ratat examenul sau il lasam sa se odihneasca macar cum trebuie?

Am ales prima varianta si bine am facut, pentru ca n-am sa uit niciodata fata lui in momentul in care a aflat [...]  N-am apucat niciodata sa-i cer scuze, asa ca o fac acum, cu acest tricou:


Acum, ca v-au navalit amintirile cu nopti de club recente sau trecute, extrageti esentialul, formulati un textulet si stampilati-l pe un template. Competitia Tricoul de a doua zi primeste inscrieri pana pe 16 februarie. Nu lasati pe maine scuza nascocita azi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related