Ultimele zile in care poti inscrie #tricouldeadouazi

Ultimele zile in care poti inscrie #tricouldeadouazi

A mai ramas doar o saptamana in care poti inscrie scuzele tale in competitia de design de tricouri alternative pentru club B52: Tricoul de a doua zi, realizata de IQads si B52 pe platforma The Creator

Ne-am propus sa facem o colectie de scuze creative dupa o noapte de pomina in club cu party hard sau elegant, alcool care curge din pahare, piese de teatru sau concerte alternative. Stii cum este: mergi in club sa stai putin, dar ajungi sa uiti de tot si toate, asa ca ziua urmatoare te trezesti ca trebuie sa-ti ceri scuze pentru promisiunile nerespectate. Scuze de la colegi pe care i-ai lasat balta cu prezentarea, scuze de la sefi pentru ca ai ajuns la pranz la birou. Scuze de la iubit/iubita, care te-au bagat in pat aseara si tu nici nu-ti amintesti. Scuze de la catelul pe care ai uitat sa-l plimbi de dimineata. Scuze de la prietenii pe care ai uitat sa-i ajuti cu mutarea. Acum e alegerea ta daca-ti ceri scuze pe bune, pentru ca sufletul iti plange de regret, sau ironice - pentru ca sufletul iti plange de ciuda ca distractia sa-ncheiat. 

Asa ca provocam mintile creative, cu mici skill-uri de Photoshop sau Illustrator, care-si amintesc ca si cum ar fi fost aseara o noapte de genul asta sau care-s mai cuminti si vor doar sa-si imagineze, sa propuna scuzele lor si sa le puna pe un tricou. Asteptam inscrierile voastre pana pe 16 februarie. Va rasplatim cu premii totale de 2.000 euro, glorie si sansa ca tricoul vostru sa devina tricoul oficial B52. Pentru mai multe detalii despre competitie, va vor ajuta brieful oficial si regulamentul competitiei. Cititi-le cu atentie. 

Pentru inspiratie, va puteti uita prin colectia de 120 de tricouri cu scuze inscrise pana acum din care am selectat si noi cateva:

 Scuze calatoare:

Scuze cu burta de bere:

Scuze cu suveniruri:

Scuze "serioase":

Mai multe detalii despre competitie, regulament si inscrieri gasesti pe site: www.creator.iqads.ro/b52.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related