Profesionistii intr-ale glumelor isi cer scuze pe #tricouldeadouazi

Profesionistii intr-ale glumelor isi cer scuze pe #tricouldeadouazi

Spectacolele de stand-up au loc seara, asa ca baietii care fac asta stiu cel mai bine cum e sa sarbatoresti cu glume bune pana in zori. I-am rugat pe ultima suta de metri sa contribuie si ei cu scuze creative pentru competitia Tricoul de a doua zi, organizata de B52 si IQads. Pentru un ultim strop de inspiratie inainte de inchiderea inscrierilor, pe 16 februarie.

Ne-au raspuns Costel Bojog (cunoscut pe Facebook drept Costel Haha), Radu Alexandru (zis si Pitici Gratis sau Radu Super Dumnezeu) si Domnul Raul Gheba. Avem si doua tricouri speciale de la Noeyepatch Wear, unul pe care il gasiti deja la ei pe site, si unul creat in colaborare cu alt stand-up comedian, Teo, care va fi lansat in aceasta primavara.

Sa deschidem asadar galeria scuzelor trimise de ei:

Costel Bojog are o lista de scuze pentru ala micu'

Dupa "noaptea" de pomina in club B52 trebuie sa-mi cer scuze de la copilul meu de un an si patru luni pentru ca de la mama lui nu pot sa-mi cer scuze, ca ea a mai ramas in club. Si, dupa ce ma spal pe dinti si mananc o ciocolata, ma duc la el si-i zic sa ma/ne ierte ca am stat toata noaptea cu urmatoarele scuze:

  • La intrare era un semn cu “Vin imediat” si am asteptat pana dimineata sa se deschida.
  • Ne-a invitat Zana Maseluta in B52 sa tragem la masea de ziua ei.
  • E ultima oara pe ziua asta.
  • A fost Black Friday in B52. Totul la jumatate de pret.
  • Asa am crezut ca e cel mai bine pentru noi toti.
  • Diseara mergem impreuna.

Tricoul ar arata cam asa, ne spune Costel:


Radu Alexandru
 ne prezinta scuze pentru cine nu te-ai astepta

Stiu ca am mai zis-o. Stiu ca am promis ca nu mai fac si ca ti-ai pierdut toata increderea in mine, dar chiar nu mai fac. Chiar imi pare rau. O sa-mi spui ca ai auzit textul asta de o mie de ori. Sunt si eu om. Mai am scapari. Nu am vrut sa vin aseara acasa beat ca un porc si n-am vrut sa te fac sa suferi.

Stiu. Am fost un cretin. Dar chiar crezi ca nu imi pasa? Cand suferi tu, sufar si eu. Stii asta! Azi m-am simtit ca ultimul om din cauza ca tu sufereai. Am fost palid ca un mort. Stiu ca nu se vede din actiunile mele, dar chiar imi pasa! Uite, na, ca o zic. NU POT TRAI FARA TINE! E bine? MA COMPLETEZI!

Te rog eu, iarta-ma si acum, o ultima data. Hai sa trecem cu bine si peste asta, draga ficatule. Chiar promit. Pe bune de data asta. Nu ma mai fac beat muci niciodata! Cel putin in urmatoarele 3 zile.

Cat despre tricou, Radu ne-a explicat in detaliu cum l-ar vedea:
Un tricou cu imprimeu ca asta, spoof. In loc de aripi de inger, ficati. Cu halou deasupra lor, ca ingerasii. Text : ”doar ficatul meu ma poate judeca”. 


Raul Gheba
 are scuze pentru prietena, mai funny daca sunt citite pentru sef

O scuza foarte sincera pentru oricine. E funny daca o citesti pentru prietena ta, mult mai funny daca o citesti pentru seful tau:

Hei, ce faci, esti supi? Uite... stiu ca te bazai pe mine azi si n-am reusit sa fiu acolo pentru tine. My bad. Asa ca imi cer scuze. Imi cer scuze ca eu am o viata super-boema si lipsita de griji, care imi permite sa petrec in fiecare noapte mai ceva ca un pictor francez in Parisul anilor 20.

Imi pare super-rau ca esti prea plictisitor sa intelegi cat de bine am putut eu sa ma simt dansand pe bar in timp ce turnam tequila direct in gurile a trei gagici in tatele goale, ca sa intelegi cate remuscari am pentru ca te-am lasat balta.

Ca sa ma ierti, o sa fac ochii mari, o sa ridic mainile ca o pisicuta super-pufoasa si o sa zic: sowwy :(

Raul le are cu glumele, nu cu grafica, asa ca tricoul ar avea urmatorul text:
Imi cer scuze ca am o viata super-boema si petrec in fiecare noapte ca un pictor francez in Parisul anilor 20.

Andrei Lupescu (Noeyepatch Wear) are cele mai sincere scuze

Realizam ca pe toti ne doare la pompita de la un punct incolo. Momentele alea premergatoare scuzelor. Atunci cand trebuie sa o lasi jos si treci la lucruri cu adevarat importante. Simplu si elegant. Imbraci frumos tricoul si ne bagam picioarele colectiv o perioada. Pana trece.

Andrei ne-a trimis si un al doilea tricou, realizat in colaborare cu Teo, care va fi lansat oficial in primavara.

Daca tot nu va simtiti inspirati, puteti arunca un ochi peste creatiile inscrise deja, sau peste scuzele trimise de celelalte guest star-uri: publicitari nedormiti si in intarzieredesigneri de tricouri, redactori, scriitori si bloggeri si branduri. Repejor, ca au mai ramas doar 5 zile.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related