Tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Numai la Baile Felix

Tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Numai la Baile Felix

Oricine ar fi sau nu in inchisoare, executiile brandului nostru de tara ne urmaresc in continuare. Din pacate sau din fericire? Sa spuneti voi. Am vazut zilele trecute aceasta postare pe Facebook a domnului Adrian Popescu (Director de Marketing al Ringier Romania, ex-Radio Guerilla), infatisand o macheta de promovare a bailor Felix, sub umbrela "Explorati Gradina Carpatilor". Macheta ne-o prezinta pe vizitatoarea bailor Felix, Maria. 

Maria are 53 de ani, dar se tine mai bine decat orice alta fiinta de pe Terra. Secretul ei? Nici dieta raw vegan, nici abstinenta de la alcool, tutun sau alte vicii, ci chiar Baile Felix. Unde, cu fiecare baita, isi mai scade cate 10-15 ani din varsta.


In scurt timp, la comentariile aceleiasi postari, si-a facut aparitia si o parodie care, sa fi fost pe bune, explica multe si punea pe silentios gurile rele. Endorserita era, de fapt, Maria Dragomiroiu, insa cineva pe undeva a incurcat niste borcane. De inteles, la ce haos e momentan prin tara.


Imaginea inocenta si, deci, "nestampilata" cu renasterea Mariei, poate fi vazuta in brosura de prezentare a 'Romaniei turistice' de pe site-ul oficial Romania Travel (la pagina 34).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related