Curatenie de scartaie toata scara blocului

Curatenie de scartaie toata scara blocului

E mai bine sa traiesti cu regrete decat sa n-ai deloc. O zicatoare care se aplica excelent si in cazul "Traditiilor din Scara Blocului". Sa explic. Fac parte dintre cei care n-au avut o scara a blocului prea murdara - asta ai zice ca e un plus. Dar nici prea populata de copii - un mare minus. Nu se juca nimeni fotbal prin jurul blocului, nu era nici galagie, deci distractia [care nu era] nu prea avea cum sa se mute seara in scara blocului.

Pana sa patrund in scarile altor blocuri decat al meu, n-aveam habar de aceste cutume. Despre ele povestesc si locatarii unor blocuri bucurestene in spoturile Cif de mai jos.

Daca mai tineti minte, anul trecut Cif, McCann si MRM se apucasera sa curateasca Romania de mesajele stradale agresive care puteau influenta copii in mod negativ. Iata-i acum facand apropouri destul de directe catre public: vor sa treaca de pe strazi in scari de bloc. O spun si la TV, si online, centralizat sub hashtag-ul #amintiridinscarablocului.


Pe platforma Cif, cine se regaseste in sloganul "Am o casa curata, vreau o scara de bloc la fel" isi poate inscrie scara de bloc pe baza unui cont creat dupa numarul de telefon, urmand sa astepte raspunsul si aterizarea echipei Cif. Dar vor veni numai daca li se spune si o poveste. De prin blocuri; se accepta si de dupa blocuri.


Tot pe site-ul de mai sus am vazut si prima scara de bloc renascuta din cenusa, undeva pe Strada Complexului, in zona Dristor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related