Serile ONG: Istoria vizuala a organizatiilor societatii civile

Serile ONG: Istoria vizuala a organizatiilor societatii civile

Cu ocazia Zilei Mondiale a ONG-urilor de vineri, 27 februarie, Creionetica va invita de la ora 18:00, la Aristocats Bistro, unde Serile ONG continua cu discutii interesante despre parcursul si evolutia vizuala a organizatiilor societatii civile de acum o suta de ani si pana in prezent.

Se va face un traseu cronologic al campaniilor prin care organizatiile societatii civle isi prezentau cauzele si misiunea cu zeci de ani in urma si vor realiza o incursiune documentara a colaborarilor si afilierilor cu graphic designeri, fotografi, pictori, ilustratori, sculptori si arhitecti precum Pablo Picasso, Joan Miro, Alexander Calder, Roman Cieslewicz, Tom Eckersley, J Howard Miller etc.

Dorind sa fie o experienta de invatare, ONG-urile sunt invitate sa trimita unul sau mai multe afise, care vor fi analizate in cadrul serii. Pentru aceasta zi speciala a fost pregatit un cadou pentru ONG-isti, un calendar gandit ca wallpaper, cu o selectie de postere care au facut istorie in societatea civila, disponibil in format electronic.

Participarea este gratuita, insa va fi in limita locurilor disponibile, deci e nevoie de inscrierea voastra la adresa [email protected]. Trebuie mentionat in e-mail: numele si functia, denumirea ONG-ului si site-ul si un numar de telefon de contact. In cazul unui numar mare de inscrieri, va fi acceptata o singura persoana per organizatie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related