E clar ca Pamantul nu-ti mai satisface nevoile

E clar ca Pamantul nu-ti mai satisface nevoile

Nici tie, nici celor care au aplicat sa plece pe Marte si sa nu se mai intoarca niciodata. Peste 200.000 de oameni au aplicat pentru a participa la o expeditie pe planeta Marte in 2024, organizata de Mars One. La final, vor ramane cel mult 40, shortlist-ul cuprinzand in prezent 100 de oameni din toata lumea, potrivit The Guardian. 

In decembrie 2014, o campanie globala Philips, adaptata de Ogilvy Romania, a dat iama peste publicul roman. #ProvocareaSpatiului e un soi de promotie on-going, care te roaga frumos sa povestesti ce ai face in spatiu (cu text si imagine/clip), ca apoi sa te duca acolo. Dar, spre deosebire de martienii-wannabe, te si intoarce.

Totul se intampla pe platforma dedicata. De la inceputul campaniei si pana acum, ceva sugestii au aparut. De exemplu:


Ogilvy Romania ne-a reamintit de numita promotie extraterestra chiar astazi. Sa fie un semn? Ca numai pe promotii ni se proptesc toate gandurile de ceva vreme. Vine timpul sa le vorbim si in fata, si pe la spate: pe 18 si 19 martie la UniCredit Tower dam petrecere pentru marketeri si publicitari. Se cheama Promotions Now si e un eveniment SMARK KnowHow ajuns in 2015 la editia a patra.

Pana atunci, asteptam raspunsul foarte pertinent la intrebarea unei fane Philips de mai jos: concursul o fi doar pentru barbati? Sau si pentru barbosi?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related