Libertate pentru avataruri

Libertate pentru avataruri

In 2014, drepturile homosexualilor nu sunt unde ar trebui sa fie, incepe video-ul de mai jos. Dincolo de lupta pe care acestia o dau cu prejudecatile, in lumea civilizata, exista tari in care oamenii sunt arestati si omorati pentru ca iubesc pe cine nu trebuie.

Campania LBGTAvatars, realizata cu sprijinul Ogilvy & Mather / Geometry Global Cehia, a facut din Praga locul in care toti cei asupriti din cauza orientarii sexuale si-au gasit, pentru o zi, libertatea. Prin intemediul avataturilor. Oamenii au iesit in strada reprezentand alti oameni. Pe aceia care nu pot iesi in strada in tara lor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related