Interactions va dezvolta proiecte digitale pentru Telekom Romania

Interactions va dezvolta proiecte digitale pentru Telekom Romania

Interactions, agentie specializata in comunicare digitala si eCRM, a fost desemnata castigatoare in cadrul licitatiei pentru contul de digital al Telekom Romania, desfasurata la finalul anului 2014.

Interactions va furniza servicii de strategie, creatie, dezvoltare si mentenanta pentru o parte din proiectele digitale ale Telekom Romania.

Anul 2015 este un an important pentru Interactions, in care ne-am propus sa dezvoltam serviciile oferite de agentie si sa largim portofoliul de clienti. Castigarea contului Telekom sustine aceasta directie strategica si ne provoaca sa demonstram, pe mai departe, expertiza in industria de telecomunicatii”, a declarat Adrian Alexandescu, Managing Director Interactions.

La inceputul acestui an, Interactions a diversificat oferta de servicii oferite prin lansarea solutiilor standardizate de eCRM si dialog cu consumatorii, FastLandingPage, FastConsumerPromo si Consumer Data Management, care reduc cu pana la 70% timpul de implementare al unei campanii de comunicare in mediul digital.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related