Paulo Garcia (Owner & CD, Zombie Studio): Pentru a deservi mai bine cererile pe care le primim din toate colturile lumii, vom da drumul primei filiale europene a studioului

Paulo Garcia (Owner & CD, Zombie Studio): Pentru a deservi mai bine cererile pe care le primim din toate colturile lumii, vom da drumul primei filiale europene a studioului

O marturisire: ilustratorii, fie ca sunt "analogi" sau "digitali", sunt rock star-uri pentru mine. Si poate ca nu mi-a fost niciodata mai clar decat atunci cand ma holbez la detaliile complexe ale lucrarilor iesite din studioul brazilian Zombie Studio.  Paulo Garcia (Owner & Creative Director) si Natalia Gouvea (Executive Creative Director) sunt membrii fondatori ai acestui hub creativ de design, care si-a adjudecat deja un numar semnificativ de premii pe parcursul existentei lui, care se petrece de 4 ani incoace - inclusiv Lei la Cannes, Golden Drum-uri, ADC-uri si Eurobest-uri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related