Nicio pisica n-a fost ranita la filmari, pe bune

Nicio pisica n-a fost ranita la filmari, pe bune

Un spot ca desenele animate de altadata a inceput sa patrunda pe micile ecrane ale romanilor, via Next Advertising. Povestea pe scurt: un tip dornic de o cina romantica n-a stiut sa domesticeasca sticla de vin ca lumea, iar licoarea magica care ne tine si voiosi, si sanatosi (beti cu masura) a ajuns pe o frumusete de perete galbior.

In acest timp, langa locul incidentului, motaia o pisica alb-pufoasa de-ti venea sa-ti bagi nasul direct in ea si s-adormi. Doar ca adrenalina nu trimitea protagonistul la somn deloc. Eroul din umbra? Vopseaua lavabila, pe numele ei, Oskar.

 

 
Odata aparut la TV, intelegem ca anumite voci s-au scandalizat. Cum sa folosesti o pisica ca sa stergi peretele? Cruzime pura, se auzea din toate partile. Intrebam noi: unde erati cand ati aflat despre elefantul Manole si fabrica la care e obligat sa trudeasca zi de zi ca sa va faca snacks-uri turtite? De ce sunt pisicile mai bune decat elefantii?!

In fine. Si asa si-a facut aparitia pe Facebook Motanul Bila, actorul din spatele rolului de mototol pufos. Care a fost dublat, mai mult ca sigur. 

Nu e el motanul care sa-si faca propriile cascadorii; e actor de teatru (la viata lui, a fost Cats Avencu in "O scrisoare pierduta", Motan Turbinca in piesa cu acelasi nume sau Miauromete in "Miaurometii"). Iar reclame face doar pentru banutii ocazionali.


Motanul Bila ne cere sprijinul. De ce nu l-am baga la loc pe post?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Andreescu Sorin
acum 9 ani
Ce sadism. Oh my God! :(


Branded


Related