Irina Becher (Leo Burnett Group): Clientii sunt mai dispusi sa creada un barbat care spune fix aceleasi lucruri pe care le spune o femeie

Irina Becher (Leo Burnett Group): Clientii sunt mai dispusi sa creada un barbat care spune fix aceleasi lucruri pe care le spune o femeie

Da, exista o lume a barbatilor in publicitate, spune Irina Becher (Creative Director & Business Development P&G, Leo Burnett Group). Si cand isi dau hainele de publicitar jos, vor sa fie seful in casa.

Pentru ca in societatea romaneasca, alaturi de celelalte paradoxuri, mai este si acela de gen: femeile au drepturi si acces la tot ceea ce au si barbatii, dar, in spate, inca exista convingerea ca femeia trebuie sa stea la cratita.

Ca in multe alte aspecte legate de societatea romaneasca, avem si aici un paradox. Pe de o parte, suntem printre societatile privilegiate in ceea ce priveste drepturile femeilor, accesul la joburi si functii de conducere etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related