Serile ONG: Cum comunicam drepturile femeilor?

Serile ONG: Cum comunicam drepturile femeilor?

Duminica viitoare, pe 15 martie, Agentia Creionetica va invita la o noua editie a Serilor ONG in cadrul Incubator107, de la ora 19:00, pe Str. Traian, nr. 7.

Alaturi de invitata noastra, Delia Panait, promotoare a drepturilor femeilor si membra a Asociatiei FRONT, vom discuta despre perspectivele pe care le implica drepturile femeilor, raportandu-ne la realitatile globale, dar si la experientele locale.

Cu Andrei Bucureci, art director in Creionetica, vom afla cum ar trebui sa abordam aceste teme sensibile pornind de la niste campanii de succes.

"Make It Happen" este mesajul de anul acesta al Zilei Internationale a Femeilor. Desi s-au implinit 104 ani de cand umanitatea aniverseaza data de 8 martie, femeile din intreaga lume nu se bucura pe deplin de drepturile lor, in anumite tari fiind incalcate libertati fundamentale precum: libertatea de exprimare, alegeri libere in viata, dreptul la sanatate, la siguranta, la educatie etc.

In cadrul serii vom parcurge problema feminismului in istorie si ne vom concentra discutiile pe manifestarile contemporane. Intrebarea este "Cum ar trebui sa comunicam subiectele sensibile legate de drepturile femeilor fara a afecta interesele persoanelor care reprezinta cauzele noastre?". Vom analiza campanii de succes din prisma mesajului, identitatii vizuale si, foarte important, a unei strategii de comunicare.

Participarea implica o donatie de 30 ron care va servi organizarii logistice oferite de catre Incubator107.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related