Noaptea Agentiilor are loc anul acesta simultan in 6 orase

Noaptea Agentiilor are loc anul acesta simultan in 6 orase

A sasea editie Noaptea Agentiilor va avea loc pe 2 aprilie in Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Oradea si Timisoara. 32 de agentii de comunicare s-au inscris in maratonul nocturn al creativilor.

Noua tema de anul acesta este Work & Play. Participantii sunt provocati sa-si arate cele doua fete ale activitatii lor de zi cu zi: ce fac, pentru cine fac si cum o fac, dar si cum se distreaza ȋn agentie.

Toate companiile participante trebuie sa organizeze un eveniment ȋn care sa integreze tema editiei, insa integrata si redata ȋntr-o maniera proprie ȋn evenimentul organizat pe 2 aprilie.

Pentru al doilea an consecutiv, harta Noptii Agentiilor a depasit granitele Bucurestiului. Daca anul trecut au participat alte patru orase, in 2015 s-au alaturat si orasele Brasov si Cluj.

Agentiile care invita pasionatii de comunicare in vizita sunt 2Parale, 4 ACE-pr&publicity, CENTRADE, DDB Romania, Conversion, ERKA Synergy Communication, Infinit Solutions Agency, Nuevo, Papaya Advertising, pastel, Propaganda, Roddia Concept, SCG-Smart Corporation Group si Talentivity din Bucuresti, 3S Studio, FIRESTARTER, High Contrast si The Pharmacy din Brasov, AMM Design, PR&More, Vitrina Advertising din Cluj, Boomerang, innerpride, September din Iasi, Bizmart, Communications MEDIA si Sapient Creative din Oradea, ADwiser, Celmaitare si Electronic Resistance & Kape Illustration din Timisoara.

The Institute este atat fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine si Noaptea Agentiilor, cat si organizator al Effie Awards Romania, Scoala ADC*RO.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related