[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 reclame vizionate de romani pe YouTube in februarie 2015. Pe primele pozitii: LIDL, elefant.ro si BestJobs

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 reclame vizionate de romani pe YouTube in februarie 2015. Pe primele pozitii: LIDL, elefant.ro si BestJobs

Clasamentul din luna februarie al celor mai vizionate reclame pe YouTube de catre userii romani cuprinde patru spoturi romanesti. 

LIDL, alaturi de Sergiu si Andrei, ocupa primul loc al topului, cu clipul "Cum sa impresionezi o femeie din Romania (conform unui englez)". Pana la aceasta data, spotul a acumulat peste 499.000 de vizualizari. Retailerul online elefant.ro s-a clasat pe loc secund, in timp ce BestJobs si-a adjudecat locurile trei si patru.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube.

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

1. LIDL Romania - Cum sa impresionezi o femeie din Romania (conform unui englez)


2. elefant.ro - "Apa de toaleta CK IN2U - Festivalul Reducerilor"


3. BestJobs RO -  "Joburi pe paine"


4. BestJobs RO - Joburi pe BestJobs


5. KLM - "KLM Cockpit Tales: Part 3 - Big plane, short runway"

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related