KEY – un nou proiect in oras

KEY – un nou proiect in oras

Asociatiile studentesti, AIESEC si PRIME Iasi, si-au dat mana pentru prima data in vederea realizarii unui proiect inovativ, menit sa dezvolte pe plan local domeniul comunicarii si al relatiilor publice.

KEY (Keep Educating Yourself) se adreseaza tuturor studentilor interesati de comunicare si consta in 10 sesiuni interactive in limba engleza. Acestea se vor desfasura in luna aprilie si vor fi sustinute de 2 traineri internationali. Anul acesta, proiectul va debuta cu participarea Mariei Lopez din Mexic si al lui Azin Aalaei din Iran.

Studentii vor avea prilejul sa-si completeze cunostintele teoretice in decursul workshop-urilor, sa-si imbunatateasca nivelul limbii engleze, sa lege noi prietenii si, desigur, sa adauge o experienta inedita in CV. Pe langa toate acestea, intalnirile organizate intr-un cadru informal, le vor oferi ocazia sa descopere si sa exploreze un cadru multicultural, imbogatindu-si astfel orizontul de cunoastere.

Pentru a participa, studentii interesati se vor putea inscrie prin completarea unui formular online si prin achitarea unei taxe in valoare de 50 de lei. Formularul va fi disponibil pe site, incepand cu data de 20 martie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related