Un Coma-Document regizat de Vasile Alboiu/ Black Moon

Un Coma-Document regizat de Vasile Alboiu/ Black Moon

Sunteti la curent sau nu cu discografia Coma, clipul de mai jos merita o vizionare. Incepe undeva ca in Alien, intr-un spatiu intunecat, plin de cabluri, cu aer inchis si publicitari distrugatori, pentru a se ajunge intr-o camera alba, ce pare a fi sala de recreere a unui sanatoriu. Membrii Coma sunt internati, dar nu-i nimic, vor fi salvati de muzica la intercalarea celor doua lumi. 

 


Regizorul si monteurul celui mai nou clip Coma, lansat ieri in cadrul unui concert desfasurat in Colectiv, este Vasile Alboiu (Creative Director, SENIORHYPER), cunoscut si sub numele de scena Black Moon.

Vasile Alboiu a regizat in trecut si spoturi publicitare sau scurtmetraje, avand un interes special pentru zona animatiei stop-motion.

Printre proiectele acestuia s-a numarat si compilatia video "Subliminal Crush" (2007), constand in 5 animatii stop-motion, acompaniate de muzica electronica semnata Yvat.


Publicitarii si oaspetii din videoclipul "Document" sunt, in ordinea aparitiei, urmatorii: Claudiu Chirita , 'Vikingu' Victor Oprisan, Maria Nagy, Alexandra Mocanu, George Raican, Andreea Verde Lupescu (DEKADENS) si Alexandra Golubovici.

Echipa completa a celor care au participat la proiect: Vasile Alboiu (regie & montaj), Adrian Iurchevici (D.O.P.), Radu Tancau (Gaffer, Key Grip), Andrei Jammal Pirvulescu, Stefana Achim (Camera Assistants), Marius Costache (Mix & master).
S-au acordat multumiri speciale urmatorilor: Baranga (Videosama), Green Film, Damian (Analight), Alex Brendea, Tudor Petremarin, Stefanita Manea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related