Andreea Burlacu (FRIENDS\TBWA): Nu conteaza ca esti adulat sau aruncat in mocirla, intotdeauna raspunzi. Cum? Cu modestie si intelepciune

Andreea Burlacu (FRIENDS\TBWA): Nu conteaza ca esti adulat sau aruncat in mocirla, intotdeauna raspunzi. Cum? Cu modestie si intelepciune

"Comunica!", indeamna Andreea Burlacu (PR Manager, FRIENDS\TBWA) brandurile prezente in online. A ignora nemultumirile consumatorilor de pe retelele de socializare si a te ascunde dupa monitor, nu este o alegere foarte buna. Andreea a invatat din gestionarea brandurilor in social media sa fie mereu conectata: "Pentru social media nu exista a doua zi".

Vorbim despre ce e indicat sau despre realitatea zilelor noastre? :)

Indicat este ca brandul sa intre in vorba cand are ceva de spus si a inteles ca mediul asta e special, ca ne-am indepartat de discurs si mesaj unidirectional, ca a fi prezent 24 din 24, activ si pe faza, este mai important decat a detine controlul absolut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related