Cities of Tomorrow #3: Hamburg - New York - Bucuresti

Cities of Tomorrow #3: Hamburg - New York - Bucuresti

A 3-a editie a forumului international Cities of Tomorrow, desfasurata pe 24 martie la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, este dedicata mobilitatii si aduce impreuna personalitati de top din business, arhitectura si administratie, precum Prof. Jorn Walter – sef urbanism al orasului Hamburg, Dr. Ing. Michael Horodniceanu – presedinte al MTA Capital Construction, Ivan Patzaichin v presedinte al Asociatiei Mila 23, Arh. Eugen Panescu – partener fondator Planwerk Cluj, Teodor Frolu –  director Space Syntax Romania, Marcin Łapiński  Presedinte Skanska Property Romania, Arh. Serban Tiganas –  Presedintele OAR.


Discutam impreuna despre cum ne miscam in si intre orase, cum se misca orasele si arhitectura, cum sa acceleram si sa ghidam dezvoltarea, noi sisteme de transport si infrastructura inteligenta, tehnologii pentru comunicare, gestiune si constructii. Un mix intens si bogat de prezentari si dezbateri, cu o sesiune comuna – "Orase inteligente, mobilitate inteligenta" – si doua workshop-uri paralele – "Oameni mobili, arhitectura mobila" si "Orase in miscare", Si, desigur, networking.


Modelul Hamburg

Jorn Walter, directorul de planificare urbana al orasului Hamburg, ne va vorbi despre utilizarea eficienta a terenurilor, mobilitate durabila si alte detalii cheie care-au facut din "orasul drumurilor scurte si atractive" una dintre cele mai dinamice metropole ale Uniunii Europene si punct de atractie pentru numeroase companii internationale, institutii si specialisti din toate tarile.

Orasul Hamburg nu s-a extins pe terenurile agricole de la periferie, ci a reciclat zona portuara din interiorul acestuia. HafenCity Hamburg (Orasul Port) a absorbit cresterea cu circa 40% a orasului si a definit un nou standard de excelenta in dezvoltarea urbana.


New York: mobilitate, business si viziuni

Michael Horodniceanu ne onoreaza cu prezenta sa in calitate de key-speaker la Cities of Tomorrow # 3.

Expert international in domeniul infrastructurii de transport (atat in domeniul public, cat si in cel privat) si fost Traffic Commissioner al statului New York, profesorul Horodniceanu coordoneaza astazi, in calitate de presedinte al MTA Capital Construction proiecte de peste 20 de miliarde de dolari.

Abordarea sa nu este niciodata strict tehnica, luand in conisderare aspectele dezvoltarii urbane, economice si sociale iar operatiunile sale devin modele in domeniu. Suntem


Mobilitate inteligenta, cu un multiplu campion olimpic

Ivan Patzaichin va expune in panelul central posibilitatile de recuperare si valorizare a cursurilor de apa, precum si programul complex de regenerare ecologica, economica si sociala a Deltei.

Programul original si de succes  aduce impreuna turismul responsabil, prezervarea culturala, evenimentele publice, designul de transport dar si vestimentar, arhitectura si strategiile de dezvoltare.

Programul complet al forumului – aici.
Eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana si Zeppelin.
Pentru participare, va invitam sa va inscrieti la: rumaenien.ahk.de

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related