Lumea SEO PPC #116 – Pentru ELE

Lumea SEO PPC #116 – Pentru ELE

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza miercuri, 25 martie 2015, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest, cea de-a doua editie "Lumea SEO PPC" din acest an. Tema acestei editii va fi Pentru ELE, sarbatorind astfel luna martisorului si a femeii. 

Cei 3 speakeri sunt de sex feminin si vor discuta despre Link Building prin Digital PR, campanii DSA si campanii de Remarketing si Retargeting. Aceasta tema va fi abordata de urmatorii speakeri: Adelina Oprea (Start-up Culinar al carui nume este inca necunoscut), Diana Bancu (Performane Media Specialist, Altex Romania) si Alexandra Tanasa (Digital PR si Content Marketing, Vertify).

Insa, pentru a nu discrimina sexul masculin, ne-am gandit ca speakerii sa fie facilitati de Alexandru Dragan (PPC Marketing Specialist, WebDigital).

Adelina Oprea face marketing online de 4 ani si este dependenta de online si digital marketing. Zona de fashion este una din preferatele ei.

Ce a facut pana acum? ZorileStore de la start-up la cel mai vizibil magazin online (dupa emag.ro), cresterea vanzarilor si a notorientii pe piata, campania de lansare Sandalandala (a convis 15 oameni sa se tatueze permanent cu logo-ul brandului), 6 luni pentru La Redoute unde a refacut complet site-ul (usabilitate si SEO).

Acum este intr-o sesiune de practica de 3 luni (pentru master) la Retargeting.ro si de 2 saptamani lucreza pentru un strat-up pe zona de culinar. (momentan nu pot sa ii dea numele, dar este vorba de unul din cele mai mari siteuri de culinar din Romania).

Diana Bancu are o experienta de 10 ani in online marketing si este in prezent Performance Media Specialist la Altex Romania. Bazele formarii sale au fost puse in Franta, in primii ani gestionand un numar important de clienti de pe piata franceza. In ultimii ani si-a focusat atentia pe piata autohtona, lucrand pentru clientii din Romania din diferite domenii de activitate.

Alexandra Tanasa creste o echipa de Digital PR in cadrul Vertify, o agentie de inbound marketing si SEO, unde isi foloseste background-ul in journalism si relatii publice pentru a crea campanii de content marketing care cresc vizibilitatea businessurilor online.

Discutiile vor fi facilitate de Alexandru Dragan, cu o experienta de peste 2 ani in PPC Marketing. A administrat zeci de campanii Google AdWords si Facebook Ads, precum si campanii pe platforme ca LinkedIn Ads si Bing Ads. In tot acest timp a manageriat peste 500.000 de euro investiti in peste 100 de conturi din diverse domenii de activitate.

Toate acestea au fost posibile datorita sponsorilor nostri: mReady, WebDigital, Conversion, NewsMan, Vinescu.ro si 2Parale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related