Simte firul ierbii in urmatoarea ta cafea

Simte firul ierbii in urmatoarea ta cafea

Daca nu te pricepi, degustarile de cafea pot fi un picut plictisitoare si jenante. Va zic eu cum decurg, pentru un non connoisseur (ca mine): ai multe cesti in fata, din care trebuie sa mirosi, sorbi, plescai un pic si apoi inghiti cafeaua. Dupa care, cu o privire usor a "scuze", trebuie sa realizezi ca n-o sa simti niciodata firul ierbii pe care a calcat copilul etiopian si nici nota foooooarte subtila de ciocolata cu vanilie.

Din fericire, cineva s-a gandit si la noi, muritorii de rand: cafeneaua olandeza Moyee. Nu, nu e o cafenea din aia, dar nu sunteti foarte departe de adevar: degustarile de cafea n-o sa mai fie niciodata la fel (cel putin in Olanda) pentru ca agentia 180 Amsterdam s-a gandit sa combine cafeaua cu o substanta ilegala (la noi).

Rezultatul: doua minute numite Under the Influence in care apar oameni reali, carora le-a fost servita putintica marijuana inainte de degustarea propriu-zisa. Rezultatul: sinestezie cu un strop de cafea si limite depasite. Adica fix ce-si doreau cei de la Moyee:

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related