Spoof o sa se faca ce vrea el cand va fi mare, important e sa creasca frumos

Spoof o sa se faca ce vrea el cand va fi mare, important e sa creasca frumos

Spoof vorbeste la singular cand raspunde la comentarii pe pagina lui de Facebook, dar adevarul adevarat e ca-n spatele lui stau doi oameni. Cu ganduri l-a inzestrat Miruna Dumitrescu (copy la SENIORHYPER), iar chipul si universul i le-a desenat Razvan Dumitru (arhitect, artist digital si, in prezent, mester la PLUMZI).

Ei doi s-au cunoscut printr-o prietena comuna, asa ne-a zis Miruna: "Prietena mea Ruxandra este iubita lui Razvan. Am ajuns la concluzia ca Spoof exista si datorita ei, asa ca multumim Ruxandra!". Si, de fapt, cam 1.000 de oameni ii multumesc Ruxandrei pentru potriveala asta care le-a aratat cum realitatea se poate varsa in imaginatie si invers. Si totul pe Facebook, acest mediu ultra-rezistent la profunzime.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related