Cel mai gay pulover din lume

Cel mai gay pulover din lume

Ma gandisem la un moment dat ca, daca as fi stiut sa crosetez, as fi facut un pulover din blana pisicii mele; nu de alta, dar e tare pufoasa si, credeam la vremea aia, ar fi fost ceva (aproape) original. Se pare ca si altora le-a trecut prin cap o idee asemanatoare: doar inlocuiti blana cu parul uman si produsul final folosit ca idee cool cu produsul final folosit ca manifest. 

Initiativa The Canadian Centre for Gender and Sexual Diversity (CCGSD) si Saatchi & Saatchi Toronto nu se rezuma la crosetarea unui pulover facut din parul donat de 100 de reprezentanti ai comunitatii LGBT, ci la folosirea lui ca mijloc de exprimare. Puloverul va fi expus in cadrul Toronto Fashion Week, incercand sa demonteze folosirea peiorativa a cuvantului gay. 

Un pic cam intepator la atingere si un pic uratel, singurul pulover 100% gay din lume e pretextul perfect pentru aprinderea unei noi conversatii in jurul orientarilor sexuale: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related