Noaptea Agentiilor: partea a sasea si razbunarea (I)

Noaptea Agentiilor: partea a sasea si razbunarea (I)

Anul asta Noaptea Agentiilor face sase anisori. E deja maricica, cu noi si noi orasele adaugandu-i-se in fiecare anisor. Dar pana sa aflam de alte orasute participante, haideti sa vedem ce se intampla la noi, in capitalisoara. Ne scuzati diminutivele, dar nu putem sa fim prea seriosuti cand se pregatesc atatea petrecerisoare fainute (nu ca n-ar fi faine-faine, dar trebuie sa pastram aceeasi nota).

Pentru voi, cei mai putintel intiati in ale Noptisorii, va spunem ca daca va plac petrecerutele cu iz intelectualut care nu se iau foarte in seriosut, dar care se iau (v-am derutat un pic, nu?), trebuie sa va alegeti din listuta lunguta de evenimentute de pe 2 aprilie, anisorul curentut. De fapt, ce prostiute zic eu aici? Nu va alegeti, jucati-va cu cate putintel din fiecare:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related