The Diplomatic Agenda – Building cultural bridges lanseaza perioada de inscrieri

The Diplomatic Agenda – Building cultural bridges lanseaza perioada de inscrieri

The Diplomatic Agenda (TDA), proiect al organizatiei non-profit Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania (comunitatea International Affairs), cauta 35 de participanti pe care, in perioada 25-29 aprilie 2015, ii va introduce in lumea diplomatiei culturale.

The Diplomatic Agenda este primul proiect din Romania care vizeaza acest domeniu si are ca punct central ideea de a construi conexiuni culturale. De altfel, tema proiectului este Building cultural bridges.

Aflat la cea de-a treia editie nationala, The Diplomatic Agenda creeaza un mediu profesionist si in acelasi timp non-formal, in care participantii interactioneaza cu cei mai buni specialisti din domeniu si cu diplomati. Acest proiect isi propune sa determine tinerii din Romania sa constientizeze rolul pe care diplomatia culturala il joaca in cooperarea interstatala si in intelegerea si cunoasterea celorlalte culturi.

Proiectul se va desfasura sub forma unor traininguri si workshopuri care abordeaza subteme precum: "Diplomatie culturala: trecut, prezent, viitor", "Protocol si eticheta in diplomatie", "Diplomatie vs. propaganda", "Conceptul de diplomatie in spatiul european", "Propagarea influentelor culturii americane in spatiul european" si multe altele.

Te invitam sa aplici aici, pana pe data de 15 aprilie 2015! Vino sa iti dezvolti cunostintele, sa dezbatem si sa inveti intr-un mod interactiv si profesional alaturi de noi!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related