Petrecareala din agentiile nocturne: vederi si fragmente

Petrecareala din agentiile nocturne: vederi si fragmente

Azi-noapte, strazile erau linistite, dar populate. Oamenii-si faceau constiincios traseul prin agentiile cu program extins sperand sa bea, sa danseze si poate sa si invete ceva. Nu despre publicitate, cat despre oamenii dinauntrul ei.

Cu speranta ca Noaptea Agentiilor v-a deservit intocmai, va invitam in continuare la o recapitulare a Bucurestilor publicitari din noaptea de 2 spre 3 aprilie. Si n-am uitat celelalte 5 orase de publicitari romani, le avem documentate aici

La 2Parale s-au intalnit hipster cu hipster, nerd cu nerd si geek cu geek. Impreunam au ras cu pofta toata noaptea de toti astia care ii confundam intre ei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related