Pledoarie pentru prietenie

Pledoarie pentru prietenie

Nu e enervant cand ai nevoie de un prieten, doi, trei, si toti se fac ca ploua? Ca e pentru un umar pe care sa plangi sau pentru ceva mai lumesc, cum ar fi mutatul intr-o casa noua, uneori ai nevoie de un umar/mana de ajutor.

Numai ca prietenii te dezamagesc. Mai des sau mai rar, constati ca prietenia voastra nu era chiar asa solida pe cat credeai. Si ca toate datile alea in care te-ai trezit cu noaptea in cap, ai condus nu stiu cate ore sau ai facut eforturi considerabile ca sa ii ajuti n-au insemnat, de fapt, nimic.

Cred ca cineva de la Pedigree sau CLM BBDO a suferit la un moment dat din prietenie. Sau poate nu, si doar isi iubesc foarte mult patrupedele din dotare. Cert e ca au dezvoltat urmatoarea campanie de adoptie de caini tocmai avand in gand acei prieteni care n-ar trebui sa fie considerati prieteni. Un caine face cat cinci oameni, oricum. Si, daca prietenii tai sunt la fel de nepasatori sau cruzi ca si prietenii imaginari din urmatoarele ad-uri, am vrea cat mai multi caini si niciun om, va rugam:

Dam noi zoom: aici prietena asta minunata expune in public o actiune care nu trebuie neaparat trambitata.

 

Eh, am mazgalit cu totii cel putin un prieten pana acum, dar parca nu asa de elaborat. Oricum, mi se pare o deghizare draguta:

 

Eu cred ca mi-as concedia toti prietenii si mi-as angaja un camion care sa-mi mute lucrurile:

 

Saracul, a ramas singur-singurel pe un grup in care nici macar nu zisese de ce are nevoie. Poate era ceva absolut insignifiant. Totusi, merita facut un test de prietenie cu replica asta:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related