Despre oameni si hiene. De la meciul Mihaela Radulescu - comunitatea LGBT, la problema intolerantei in discursul public

Despre oameni si hiene. De la meciul Mihaela Radulescu - comunitatea LGBT, la problema intolerantei in discursul public

[UPDATE] ELLE Romania inceteaza colaborarea cu Mihaela Radulescu,  potrivit unui anunt al redactiei, emis via Adrian Popescu (Group Marketing Manager, Ringier Romania) pe 10 aprilie:

Va anuntam decizia de a inceta colaborarea cu Mihaela Radulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrica permanenta in paginile revistei ELLE. Ii respectam Mihaelei Radulescu dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras numele revistei ELLE intr-o controversa din care nu ne dorim sa facem parte.
Regretam ca am fost nevoiti sa luam aceasta decizie si ii multumim Mihaelei Radulescu pentru anii pe care i-am parcurs alaturi si pentru proiectele pe care le-am realizat impreuna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related