Berea careia ii pasa de prieteniile tale

Berea careia ii pasa de prieteniile tale

Prima data cand am crezut ca o sa-mi pierd prietenii a fost in clasa a opta. Dupa o deliberare interioara foarte lacrimogena, am decis ca pot sa impiedic lucrul asta printr-un soi de oracol, in care i-am obligat pe toti sa scrie. Cateva amintiri mai tarziu, mi-am dat seama ca prietenii nu se pierd asa usor si m-am linistit.

Intr-o nota la fel de lacrimogena, dar putin mai matura, mi-am dat seama (peste ani si ani) ca pentru prietenii trebuie sa muncesti. Nu mai merge cu mi-a mancat pisica timpul, nu ma lasa nevasta sa ies afara si alte scuze puerile, dar adaptate la varsta si timpurile moderne.

Si atunci, trebuie sa faci ceva. Si daca tu nu poti, din diverse considerente, gaseste pe cineva care poate. Intra in scena o blonda din Slovacia, pe numele ei Kozel. Ea este berea care intelege ca uneori viata te indeparteaza de prieteni, dar care nu te va lasa sa faci asta. Si iti pune la dispozitie o aplicatie de Facebook prin care iti scaneaza pozele in care tu si alti prieteni (sau cel putin asa crede aplicatia ca sunt) sunteti taguiti, dandu-ti optiunea sa ii contactezi si sa stabilesti o intalnire cu ei.

Mi se pare totusi ca exista niste mici problemute aici: daca prietenul ala bun cu care ai ramas taguit in pozele de la nunta ti-a furat, de fapt, nevasta si nu mai vrei sa-l vezi niciodata, nici macar in poze? Daca aplicatia asta nu face decat sa iti rasuceasca un cutit fictiv in rana? Daca prietena ta a murit intre timp, si de asta nu v-ati mai vazut de mai mult de un an? Nu sunt sigura ca TRIAD, agentia care semneaza campania, s-a gandit atat de departe.

In orice caz, prima bere pentru cei care au folosit aplicatia a fost din oficiu, de la Kozel strigare:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related