Hidrogen, hidrogen in balegar cautam

Hidrogen, hidrogen in balegar cautam

Tipul asta cu barbison si ochelari din cover-ul articolului e om de stiinta si e inconjurat de vaci dintr-un motiv foarte bun: bovinele sunt una dintre sursele de material/combustibil pentru noua Toyota Mirai. De fapt, ca sa fim mai precisi, hidrogenul din balega lor este folosit drept combustibil, gratie unui procedeu de extragere prea tehnic pentru noi, dar explicat in spotul de mai jos. 

Chiar daca scepticii au avut rezerve in ceea ce priveste noua metoda alternativa de combustibil, spotul explica intr-un mod accesibil cum poate hidrogenul sa inlocuiasca petrolul. De la coada vacii pana la rezervorul masinii, iata pasii prin care balegarul trebuie sa treaca pentru a se transforma intr-o metoda viabila de a economisi bani si resurse:


Droga 5 a creat campania promitatoare pentru Toyota, care ne indeamna, pe site-ul dedicat, sa urmarim si urmatoarele episoade care demonstreaza sloganul "Fueled by everything".


Scuetmetrajul este primul dintr-o serie de cinci, care propun si alte resurse din care hidrogenul poate fi extras, promitand si explicatiile stiintifice din spatele procedurilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related