Exista un paradis hotelier pentru fiecare

Exista un paradis hotelier pentru fiecare

Se zice ca, daca iei un cearceaf in gura de fiecare data cand gasesti o camera de hotel care iti place, o sa ai noroc de rezervari minunate in anul urmator. Ok, m-ati prins: am inventat asta pe loc, dar trebuie sa existe o superstitie referitoare la rezervari reusite.

Pentru cei mai necredinciosi intr-ale mambo-jambo-ului dintre noi, exista oricand Booking.com. Mai poti sa dai gres, corect, dar mi se pare ca site-ul de rezervari nu se dezminte de campania inceputa in februarie, Booking right. 

Exista un hotel sub soare pentru toata lumea, lucru perfect demonstrabil de urmatoarele patru spoturi create de Wieden+Kennedy Amsterdam.

Ce ai alege intre o insula perfecta si familie? Caci domnul asta usurel disperat ar face orice sa mai ramana un pic:

Jet lag-ul poate sa fie o catea colorata si lunga pentru o afacerista care spera sa poata dormi. Din fericire, nu era sub nicio influenta cand si-a rezervat o camera special conceputa pentru somnul de dupa un zbor interminabil: 

Un peisaj idilic, o cabana ca din povesti si trei copii care nu stiu ce sa faca in lipsa telefoanelor. Un seif mai incolo, tatal fericit isi elibereaza puii in salbaticie: 

Ce se intampla cand echipa ta favorita pierde un meci? Te duci frumusel la hotel si sarbatoresti infrangerea, ca doar ai cu ce:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related