Studentul Anului – Al 12-lea an in care premiem elita studenteasca

Studentul Anului – Al 12-lea an in care premiem elita studenteasca

Studentul Anului revine anul acesta cu cea de-a XII a editie dedicata studentilor pasionati si cu potential din intreaga tara. Proiectul se va desfasura in perioada 19 aprilie – 1 iunie si se va incheia cu o Gala de Premiere in Bucuresti.

Proiectul national Studentul Anului, aflat la cea de-a XII-a editie, a dat startul inscrierilor si porneste in cautarea studentilor entuziasti, plini de initiativa si dornici sa se dezvolte atat personal, cat si profesional. Studentul Anului vizeaza marile centre universitare din Romania, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Tg. Mures, Iasi, Brasov si anunta anul acesta 3 categorii de participare: Arhitectura, Economie si IT.

Pentru a intra in aceasta competitie studentii doritori trebuie sa rezolve o tema ce poate consta fie intr-o aplicatie, fie un eseu, pe baza caruia vor fi selectati trei finalisti pentru fiecare categorie. Nu in ultimul rand, sunt luate in considerare activitatile curriculare si extracurriculare ale aplicantilor, iar decizia apartine unui juriu specializat pentru fiecare din cele 3 domenii. Pentru mai multe detalii privind temele de concurs vizitati site-ul.

Premiul cel mare consta in suma de 1500 de euro pentru fiecare categorie de concurs, locul II inseamna castigarea sumei de 500 de euro, iar pentru locul III este oferita suma de 300 de euro. Sponsorii principali ai fiecarei categorii sunt: Westfourth Architecure, Architect Service, Studio 10 M (pentru Arhitectura), Capital Partners (Economie) si BitDefender (IT). De asemenea, exista doua premii speciale oferite de catre British Council si X Architecture.

Studentul Anului nu se rezuma la o simpla competitie, ci pentru a oferi participantilor o experienta completa va exista un mini-proiect ce se va desfasura inaintea Galei de Premiere. In cadrul acestuia, studentii finalisti vor avea ocazia sa interactioneze cu oameni din domeniul lor de interes, vor beneficia de contexte de dezvoltare personala si li se vor oferi informatii utile in vederea evolutiei lor ca viitori specialisti.

Anul acesta Studentul Anului isi propune sa formeze o comunitate in jurul participantilor sai. Aceasta va fi bazata pe impartasirea de informatii si initierea de discutii pe diferite teme de interes, precum si pe crearea unor legaturi cu o parte dintre studentii care au participat la proiect in editiile trecute.

Studentii care participa la proiect sunt cei care se diferentiaza prin performanta si excelenta si sunt evaluati pe baza pregatirii lor si a potentialului de a se ridica la standardele impuse de companiile prezente in momentul de fata pe piata muncii.

Studentul Anului este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development, care apartine organizatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related